avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara. Sunt cetatean Roman casatorita in Italia. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara. Sunt cetatean Roman casatorita in Italia. Doresc sa ...

Bunaseara. Sunt cetatean Roman casatorita in Italia. Doresc sa intreb daca pot calatori un Romania cu buletinul de indentitate ITALIAN avand cetatenie si buletinul avand valid expatria. Am documentele de Romania expirate. Doresc sa calatoresc in Romania cu fetita minora,ea fiind cetatean ITALIAN. Ce documente imi vor trebui la vama si daca pot intra in Romania cu buletinul Italian valid expatria. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 16:52, 6 Iulie 2024
Da puteți cu carta d’identità valida per espatrio ,și eu am dublă cetățenie și de ani de zile vin în România cu buletinul italian.Ce mi s-a întâmplat mie ani de zile în urmă,eram cu fata minoră la Otopeni,și ea având dublă cetățenie,vameșul a vrut să vadă părinții ( eram amândoi),Nu știu dacă unul singur ( dintre părinți)poate să călătorească cu un fiu minor ( să nu uităm ca fata Dvs are prin naștere și cetățenie română).Ca să nu aveți probleme întrebați la consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaseara. sunt casatorita in italia. pot calatori in romania ... Liliana Marilena Liliana Marilena Bunaseara. Sunt casatorita in Italia. Pot calatori in Romania cu buletinul de identitate Italian valid expatria. Ce acte imi trebuie pentru a calatori impreuna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..sunt venit din italia cu fata de varsta de 3 ani..cand ... Cafes Cafes Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de 3 ani..cand sa nascut fata l,sotia nu a avut carte de indentitate asa cu nu a putut sa o recunoasca ... (vezi toată discuția)
Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca ... MNI MNI Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca cu nepotii mei, minori, din Romania în Italia. Menționez ca voi merge cu ei în Italia la ... (vezi toată discuția)