avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de 3 ani..cand ...

Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de 3 ani..cand sa nascut fata l,sotia nu a avut carte de indentitate asa cu nu a putut sa o recunoasca ...iar statul italian a decis sa fiu doar eu Ca' tata pe certificatu de nastere ..acum in Romania am vrut sa fac certificatul de nastere romanesc ..Dar Cei de la primarie spun Ca' nu pot sai fac pentru Ca' nu are mamma pe certificat..noi trebuie sa plecam in Italia si nu pot sai fac pasaport sa plecam ..mentionez Ca' fata are si carte de indentitate italiana se poate trece vama cu cartea de indentitate italiana.?Sau pot sai fac pasaport cu certificatul in multilingua?
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 11:35, 6 Ianuarie 2024
Bună ziua,

mentionez Ca' fata are si carte de indentitate italiana se poate trece vama cu cartea de indentitate italiana.?

Puneți întrebarea la Poliția de Frontieră: 021 9590.
Dacă ați ajuns în România pe baza cărții de identitate italiene ar trebui și să puteți ieși, dar dacă dvs. aveți carte de identitate românească cred că s-ar putea să aveți probleme.
V-ar fi de folos, în situația asta, să aveți pașaport de cetățean român cu domiciliul în străinătate.
Buna ziua,nu se poate cu cartea de identitate italiană ( nu e valida per espatrio),e valabilă numai in Italia.Doar cetățenii italieni pot sa călătorească cu aceast document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt cetatean roman casatorita in italia. doresc sa ... Liliana Marilena Liliana Marilena Bunaseara. Sunt cetatean Roman casatorita in Italia. Doresc sa intreb daca pot calatori un Romania cu buletinul de indentitate ITALIAN avand cetatenie si ... (vezi toată discuția)
Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate italiană Nelio Nelio Cartea de identitate italiana \"non valido al expatrio\", imi permite sa trec vama în aeroport? (vezi toată discuția)