avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare legata de luna tatalui in suprapunere CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare legata de luna tatalui in suprapunere CCC

Buna ziua! Ma aflu in concediu crestere copil cu primul copil (urmeaza sa faca 2 ani pe 27.09.24) si sunt insarcinata cu bebe2 (data probabila a nasterii 15.08.24). Cei de la DGSAPC mi-au zis sa fac cerere de amanare a lunii tatalui la finalul lui ccc2 urmand sa ma intorc la serviciu la 1 an si 9 luni ale lui bebe2, sa fac dosar de suprapunere si de indemnizatie pentru al doilea bebe. Tatal nu doreste sa isi ia lunile respective. Ma pot obliga sa aman luna lui de la primul ccc? Exista vreun temei legal? Nu se poate sa renunte inca de acum la ea? Care ar fi solutiile sa ma pot intoarce la serviciu cand face bebe2 1 an si 10 luni, avand si asigurata plata indemnizatiei?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru bebe2 Serban121996 Serban121996 Bună seara! În prezent mă aflu în concediu pt creștere copil. Băiețelul împlinește 2ani în 16.08.2021, știu că ultima lună îi revine tatălui ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)