avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru crearea de jucării din textil?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru crearea de jucării din textil?

Salutare!
Imi puteti spune ce cod CAEN pot folosi pentru crearea de jucarii din textil (unice si handmade) ? Este necesara autorizatia de mediu pentru o astfel de activitate?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MARISA11 , utilizator 18:35, 8 Iulie 2024
Cod CAEN 3240 - Fabricarea jocurilor si jucariilor

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 3240 este nevoie de Autorizație Mediu
Multumesc mult pentru raspuns!
Pentru mai multe detalii si pentru a stii in ce consta aceasta autorizatie, imi puteti spune catre ce institutie ar trebui sa ma indrept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Caen fabricare accesorii animale de companie GeorgianaEnaT GeorgianaEnaT Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, fabricarea jucariilor din plastic, a custilor din plastic si a castroanelor, adapatorilor, etc. pentru caini si pentru ... (vezi toată discuția)
Știe cineva care este codul caen aferent activității de producție ... vladmarius777 vladmarius777 Știe cineva care este codul CAEN aferent activității de producție a jucăriilor de pluș, confecționate din materiale moi? Mulțumesc! (vezi toată discuția)