avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de donatie de la tata catre fiica pentru o casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de donatie de la tata catre fiica pentru o casa cu uz viager ...

Act de donatie de la tata catre fiica pentru o casa cu uz viager pentru tata: as dori sa stiu daca in urmarea unui act de donatie, fiica poate sa intre in folosinta de anumite corpuri de locuinta care fac parte de aceasta casa convietuind cu tatal?
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 13:42, 9 Iulie 2024
daca tatal are drept de uzufruct pt toata casa, fata va locui acolo doar cu acordul tatalui.
Cel mai sanatos este sa nu faceti nici un fel de acte , convietuirea la un loc este dificila . Ori vindeti si luati doua imobile daca este posibil, ori fiica sa astepte sa mosteneasca la momentul potrivit. Uitati-va pe acest forum la problemele altor persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatie eliberare act de identitate expirat ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)
Act ce nu poate fi atacat in justitie (donatie sau vanzare cumparare imobil) elizabetana elizabetana Sunt o bunica care vreau sa las o casa, singurei mele nepoate. Sotul meu a decedat acum 4 ani. Eu am o singura fiica, care este casatorita cu un barbat in ... (vezi toată discuția)
Interesant si urgent anca banciu anca banciu Am fost casatorit acum 28 ani , am avut un fiu din prima casatorie caruia i-am platit pensie alimentara si multe altele pe langa pana la 25 ani. In urma cu 9 ... (vezi toată discuția)