avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Participare soti la credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Participare soti la credit ipotecar

Participare soti la credit ipotecar.

Vreau sa mai cumpar o proprietate. Nu am toti banii. Cam 60% am eu bani, restul fac un credit. De la banca mi s-a spus ca se aproba, chiar si fara codebitor, intrucat am o meserie liberala si castig bine. Am zis ca trebuie sa fiu singur la credit, intrucat sotia mea nu inregistreaza venituri in acesta perioada a vietii si, oricum ar fi, banca nu o ia in consideratie.

Acuma insa mi se cere de la banca sa vina si ea sa semneze niste documente. Au spus ca asa e legea.

Stiti ceva despre asta? Ce anume trebuie sa semneze sotia mea!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:38, 9 Iulie 2024
Stimate domn, codebitor e cel care participa la credit cu mine, facem cererea de credit impreuna. Nu e cazul aici, nu are venituri. Cred ca nu stapaniti termenii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligare banca reziliere contract de credit Pusica Pusica Contract de credit ipotecar, incheiat de soti cu banca, pentru investitie reamenajare imobil proprietatea parintilor, contract incheiat in 2004. In anul 2008, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Obligatiile sotului/sotiei in relatia cu banca a debitorului ilincamo ilincamo Buna ziua, Sotul doreste sa contracteze un credit cu ipoteca, in acest caz bancile solicitand ca sotia sa semneze si ea contractul de ipoteca \\"pentru luare ... (vezi toată discuția)