avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara

Este legal ca factura de apa -canal sa nu aiba trecuti indexi vechi și indexi noi la nici o factura? Si daca nu ce este de facut . Multumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2024
BlAndreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 00:33, 10 Iulie 2024
Presupunem ca locuiti la casa si va referiti la factura emisa de furnizor nu?
Poate sunteti intr-o localitate unde sunt toti facturati la pausal adica un consum mediu si o parte e sustinuta de primarie.
Vecinii au si ei acceasi valoare a facturii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare contor gaze individual Raluca_120 Raluca_120 Buna seara, In blocul in care locuiesc exista contor individual pentru gaze, iar fiecare locatar da catre administrator, intr-un interval stabilit, ... (vezi toată discuția)
Tragerea la raspundere a personelor care nu declara consumurile de apa AncaIo AncaIo Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva ce masuri legale pot fi luate impotriva locatarilor care nu isi declara consumurile lunare reale a apometrelor, iar ... (vezi toată discuția)
Penalitati la diferenta apa calda consumata daniel_toma daniel_toma Am primit de la asociatie o hartie prin care sunt somat sa platesc o diferenta de consum de aproximativ 200 mc apa calda, acumulata intr-o perioada de timp de ... (vezi toată discuția)