avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa de intampinare. Am nevoie sa fiu ajutat, contra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa de intampinare. Am nevoie sa fiu ajutat, contra cost, ...

Adresa de intampinare.
Am nevoie sa fiu ajutat, contra cost, cu o intampinare sau cum se numeste. Vreau sa deschid in civil, un proces cu o asociatie profesionala care refuza sa imi raspunda la intrebari legate de un curs pe care il urmez si pe care l-am platit, motivand ca depaseac sfera regulamentului. In regulament nu exista speta asta. Dau toate detaliile la telefon
Multumeac frumos.
Bună ziua.

Puteți găsi un avocat, fie prin intermediul acestei platforme, fie pe Tabloul Avocaților din județul/municipiul de pe raza căruia domiciliați. Din situația descrisă de dvs., sunt necesare demersuri în fața instanței civile.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum mai bine de 15 ani am avut probleme cu legea si am fost ... Vmicu Vmicu Acum mai bine de 15 ani am avut probleme cu legea si am fost condamnat si as dori sa fac - Reabilitarea judecătorească - imi poate explica cineva care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa va intreb daca va ocupati si de litigii intre ... Magda Ghe Magda Ghe Buna ziua! Vreau sa va intreb daca va ocupati si de litigii intre proprietari si Asociatia de proprietari din bloc. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Solicit avocat Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Am un dosar pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmează în luna octombrie sa am ședința în fața instanței ... (vezi toată discuția)