avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate soacra sa faca ce vrea cu apartamentul noastru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate soacra sa faca ce vrea cu apartamentul noastru acum fost al ei

buna ziua
soacra a facut un contract de vanzare cumparare cu sotu fara nici un fel de clauza , cica ni la vandut cu 48 000 roni, dar noi nu iam dat nici un ban, intelegerea doar verbala a fost ca noi sa o intretinem sau daca o sa putem sai luam o garsoniera, acum soacra tine mortis sa se reampace cu fostul ei sot care sia violat nepoata, si vrea sa il aduca si pe el in apartament nostru acum, noi nu suntem deacord denici un fel cu el adica sa vina in casa noastra, cu soacra nu avem nimic, poate sta cat vrea aici, nea amenintat ca ne da judecata si anuleaza contractu daca nu i dam voie sa il aduca ,ca o sa spuna la instanta ca nu a stiut ce semneaza cica , dar tin sa mentionez faptul ca stia si ea si si ceilalti 3 frati ai sotului care erau deacord cu aceasta procedura, apartamentu fiind daor al soacrei , nu a fost nevoie si de semnatura fratilor, tatal lor a murit in 81, noi am hotarat sai luam totusi garsoniera caci ne face viata un calvar, toata viata a umblat cu tot felu de depravati si nu poate fara , pe numele cui sa luam garsoniera caci ea se recasatoreste cu depravatu asta iar inainte sa reusim noi sa luam garsoniera
va multumesc
Cel mai recent răspuns: jethrotullb , utilizator 23:38, 8 Februarie 2010
vorbele nu inseamna nimic doar ce e scris...
in fața notarului public ați încheiat un contract de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere?
dacă da atunci înseamnă că nu poate revoca contractul decât pentru nerespectarea obligațiilor contr., deoarece cel care cheamă pe cineva în judecată trebuie să facă dova da a ceea ce solicită.
vă puteți apăra în cazul în care promovează o astfel de acț:fight::closedtopic: .
contractul de vanzare cumparare e fara clauza de intretinere, si eintocmit in fata notarului, noi doar verbal ne-am inteles cu ea ca o intretinem
multumesc
si intelegerea verbala care am avut-o cu ea nu a fost in fata notarului
multumesc
da, se poate solicita rezolutiunea contractului pe motivul neplatii pretului...pentru ca a fost o operatiune fictiva, simulata, fara cauza..... cu un martor sau doi si cu adrese la diferite institutii din care sa rezulte ca dvs. sausotul nu aveati venituri sa cumparati acest apartament...se poate desfiinta actul cu revenirea partilor la situatia anterioara incheierii contractului. Adica soacra sa redevina proprietara.

Alte discuții în legătură

Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare mama-fiu mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Soacra mea vrea sa ne faca act de vanzare-cumparare(ea este proprietar) pe casa si teren cu uzufruct viager si totodata cu plata sumei de 30.000 ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de la soacra mea, cu clauză de întreținere, o casă+teren. acum refuză s-o mai ajut cu bani și mă amenință că mă cheamă în judecată să anulăm contractul. se poate așa ceva? balanconstantin balanconstantin am cumparat de la soacra mea 1000 mp teren pe care se afla si o casa, in contract se specifica faptul ca ma oblig s-o intretit pe timpul vieti si totodata isi ... (vezi toată discuția)