avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pt o casa folosita la comun (stil bloc cu 2 etaje, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pt o casa folosita la comun (stil bloc cu 2 etaje, mostenita ...

Pt o casa folosita la comun (stil bloc cu 2 etaje, mostenita pe Cote, nefiind facuta iesirea din indiviziune) care sunt drepturile si obligatiile colocatarilor?

1. De exemplu, daca eu am locuit tot timpul la et. 1, pot inchiria acel apartment fara sa cer acordul celorlalti mostenitori de Cote?
2. Daca cineva vrea sa adauge panouri solare sau sa faca alte schimbari, se pot face aceste schimbari fizice ale cladirii fara acordul celorlalti? Plus, sunt obligati toti mostenitorii sa plateasca aceste constructii?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Daca un imobil/teren e mostenit pe cote si nu s-a facut inca ... AdrMa_Ro AdrMa_Ro Daca un imobil/teren e mostenit pe Cote si nu s-a facut inca iesirea din indiviziune, ce drepturi au mostenitori asupra imobilului si a terenului pe care se ... (vezi toată discuția)
Executare silita cota din mostenire cristian1963 cristian1963 1. Se poate executa silit o cota din mostenirea unei persoane, aceasta neavand facuta iesirea din indivizibilitate? 2. Se poate bloca dezbaterea unei ... (vezi toată discuția)
Utilizarea acoperisului blocului... corneliuco corneliuco In situatia in care proprietarul aaprtamentului de la ultimul etaj este de acord se poate monta o instalatie solara de incazit apa pe acoperis? ( bineinteles ... (vezi toată discuția)