avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Am cont si eu si sotul pe platforma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Am cont si eu si sotul pe platforma de jocuri de ...

Buna ziua ! Am cont si eu si sotul pe platforma de jocuri de noroc winner si eu am castigat suma de 11000 de lei iar a doua zi mi-au inchis contul si banii au disparut . Mi-sa spus ca am încalcat termenii si conditiile . Ce pot face? Constantin Madalina Andreea, deeacst620@gmail.com
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
Andreea177, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:52, 13 Iulie 2024
Daca ati incalcat termenii si conditiile,nu mai aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri winner imi închide cont cu 55000 lei Ioneladan93 Ioneladan93 In urma cu 3 zile am reușit sa câștig suma de 55000 lei in total pe site-ul Winner la sloturi. Cand am început sa dau retragere desigur ca au început cu ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri pariuri sportive Alexandru267 Alexandru267 Buna ziua! Sunt amator de pariuri sportive, iar recent am decis sa mi deschid un cont la o agentie online de pariuri sportive. Doresc sa va intreb cum se ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)