avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua am și eu o întrebare despre o situație.. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua am și eu o întrebare despre o situație.. am o poprire ...

Bună ziua am și eu o întrebare despre o situație.. am o poprire pe conturi de 2300 lei de la un Bej mi-au spus ca o sa pună și sechestru pe casa de la tara care o împart cu doua mătuși. Noi acum avem posibilitatea sa o vindem, am scos fiscalul și nu apar datorii nicăieri este pe zero, intrebarea este noi putem vinde?intampinam vreo problema la notar?.. fiscalul fara datorii menționez.. doar la mine pe conturi.. Mulțumesc. Aștept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:45, 13 Iulie 2024
O puteti vinde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ifn Iulia Gabriela Iulia Gabriela Bună ziua! ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi executata silit mașina? Luciann739 Luciann739 buna ziua Am si eu o intrebare .: As dori sa înmatriculez o mașină pe numele meu insa am câteva datorii către doua firme de recuperări creanțe care mi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)