avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinu vrea sa faca modificari in spatele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinu vrea sa faca modificari in spatele blocului

Salutare, stau la bloc (partier) si in spatele blocului este spatiu verde care este ingradit, este destul de mare 4m x 8m, vecinu de langa mine vrea sa faca o poarta in fata geamului meu si eu nu as fii de acord ! La el nu poate sa faca pentru ca dumnelui si'a ingradit tota partea (in fata aprtamentului lui) cu gard, betonat, camin pentru mici, si inchis cu gard ! Si acu vrea sa faca in fata la mine. Poate sa faca asa ceva ? chiar si cu acordul vecinilor ?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei la curte giovanni72 giovanni72 Buna ziua! Stau la curte in Predeal jud Bv. In fata curtii mele unde am aleea de acces in curte exista un teren de circa 8m lungime si 2.50 latime pe care il ... (vezi toată discuția)
Terenul din jurul blocului alin_iancu 2001 alin_iancu 2001 As dori si eu o informare .Vecinul de langa mine pretinde ca e proprietar pe un teren ce candva a fost despagubit .Pe acel teren s-au construit blocuri. ... (vezi toată discuția)