avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!in cazul in care doresc sa iau concediu fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!in cazul in care doresc sa iau concediu fara plata ...

Buna ziua!in cazul in care doresc sa iau concediu fara plata 10 zile angajatorul mai plateste pentru mine la stat daca anunt si contractul se suspenda pe perioada aceasta ?
Cel mai recent răspuns: Beautifullife , utilizator 16:57, 14 Iulie 2024
Perioada de suspendare a contractului de muncă în situația unui concediu fără plată nu constituie vechime în muncă.

Pe perioada concediului fără plată, nu sunt reținute și virate contribuții către sistemul public de asigurări de sănătate , respectiv sistemul de pensii.
Dupa concediul fara plata se reia activitatea plecand de la 0 sau de la lunile lucrate pana atunci ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft scadent pentru concediu f plata crestere copil crisstian19 crisstian19 Buna ziua, detin un overdraft si un credit Prima Casa la una dintre prestigioasele banci aflate pe piata romaneasca, in luna octombrie am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil guiualina guiualina Bunza ziua! Sunt in concediu de crestere copil pe perioada de 1 an, pana la 10.06.2012. Doresc sa solicit concediu fara plata indemnizatiei de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Concediul medical-vechime in munca adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca perioada de concediu medical constituie vechime in unca sau in ce mod se constituie. Ce reprezinta pentru viitor, din ... (vezi toată discuția)