avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... buna ziua am dat o comanda de transport unei firme in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

buna ziua am dat o comanda de transport unei firme in calitate ...

buna ziua
am dat o comanda de transport unei firme in calitate de casa de expeditie sa incarce o marfa din barcelona la bucuresti si pe timpul transportului masian a fost sparta si marfa furata din ea
cum trebuie sa procedez sa fac plangere asupra firmei de transport, am anuntat asigutrarea mea s a deschis dosar de dauna dar din ce am inteles daca nu este din vina mea nu primesc nimic
ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Casa de expeditie, marfa a fost furata Rockada85 Rockada85 Buna ziua tuturor, vreau sa fiu cat mai scurt in a imi explica problema. Am o casa de expeditie SRL in Bulgaria, am dat o comanda de transport unei firme din ... (vezi toată discuția)
Comada de transport cu o casa de expeditie IRINA COMAN IRINA COMAN Am o firma de trasnport si in data de 09.07.2018 am semnat o comada de transport cu o casa de expeditie cu data de incarcare 11.07.2018.pe 10.07.2018 casa de ... (vezi toată discuția)
Prevederi cmr si asigurari morio morio Buna ziua ! As vrea o parere avizata pt urmatoarea speta : A- expeditor B- casa expeditii C- transportator D- destinatar. A are contract de transport ... (vezi toată discuția)