avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua .Rog sprijin ptr îndreptare eroare nume de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua .Rog sprijin ptr îndreptare eroare nume de familie ...

Bună ziua .Rog sprijin ptr îndreptare eroare nume de familie al mamei la naștere diferit de numele de familie al părinților. Am solicitat îndreptare eroare la primărie dar nu s-au găsit înscrisuri care sa ateste legatura între cele doua nume,deci fără rezolvare.Ce pot face mai departe ptr îndreptare eroare și dezbaterea succesiunii după mama și bunica,ambele decedate .Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Stanescu Constantin , utilizator 20:32, 14 Iulie 2024
căutați martori care le-au cunoscut.
Am martori care cunosc f bine familia

adriandimitriu a scris:

căutați martori care le-au cunoscut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
La decesul tatălui meu am descoperit ca numele lui de familie este cu â din a, nu î din i cum este scris la mine și la fratele mai mic. vom avea probleme la succesiune? myinfo myinfo Buna ziua, la decesul tatalui meu am descoperit ca de fapt numele lui de familie se scria cu â din a si nu î din i cum eu si fratele mai mic avem numele ... (vezi toată discuția)
Corectie eroare declarare certificat de nastere andora andora Bunicii mei au avut 2 copii, un baiat, tatal meu si o fata, matusa mea.Pana anul acesta, cand matusa a decedat, nu am stiut ca exziata o eroare in certificatul ... (vezi toată discuția)