avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara,am avut un accident rutier,am intrat în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara,am avut un accident rutier,am intrat în depășirea ...

Bună seara,am avut un accident rutier,am intrat în depășirea unui tractor agricol și tractoristul a virat stânga fără a semnaliza intenția și fără să se asigure a lovit mașina în plin avariată foarte rău și pe mine mă accidentat grav am ajuns la spital cu dureri la coloana cervicală ,nu am anunțat poliția și cel care a provocat accidentul refuză să-mi plătească îngrijirea medicală si timpul în care nu o să pot să munceasc,unde trebuie să mă adresez să îmi plătească îngrijirea medicală și repararea mașinii?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:14, 15 Iulie 2024
Trebuie sa va adresati politiei, cea pe care ati omis-o initial.Veti fi amendat pentru nedeclarare la timp, dar se va cerceta vinovatia in acest caz de accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu pagube materiale - tractor fara rca AngiOlteanu AngiOlteanu Pe scurt - Tractorul iese de pe un drum agricol cam 50 cm cu fata de la acostament pe un DJ si opreste. Vine din stanga cu viteza foarte mare un individ de ... (vezi toată discuția)
Accident masina daniela ciocoiu daniela ciocoiu Am avut un accident de masina pe un drum european. Se spune ca noi suntem vinovati pt ca am lovit masina din spate pt ca nu am putut evita. Eram pe banda a ... (vezi toată discuția)
Accident depasire masini vasile.dax58 vasile.dax58 Buna ziua. Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident auto, din care agentul constatator m-a gasit pe mine vinovat pentru producerea accidentului. ... (vezi toată discuția)