avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vechiul Cod Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vechiul Cod Penal

.
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
AdyW, utilizator
Cel mai recent răspuns: AdyW , utilizator 00:25, 6 Februarie 2010
A-ti fost incadrat la infractiunea de trecere frauduloasa a frontierei de stat ?
ATI intuit bine !
AdyW, utilizator
Sal,
Singura cale este sa luati codul R S R si sa il rasfoiti si in baza actelor pe care nu le-ati enumerat aici sa va faceti incadrarea. Nu ati spus nimic sau doriti sa stiti cum se face o incadrare la trecerea frauduloasa a granitei ( substanta infractiunii, din ce se compune?). Povestiti totul daca vreti ajutor
.
AdyW, utilizator
Nu

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul sub influenta substanțelor Alin987 Alin987 Bună ziua. Am o nelămurire ce ma macină de ceva timp. Am condus mașina sub influenta unor substanțe interzise. Din câte mi-a spus politia era canabis. Au ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor alexa_sidorencu alexa_sidorencu am AP comuna pt minorul de 7 ani,are deja pasaport care expira anul viitor,pot sa-i fac alt pasaport cand acela expira fara acordul tatalui? (vezi toată discuția)
Intrebare razvanel1 razvanel1 pot sa imi i-au din incasari salariul pe turele lucrate daca sunt in preaviz? (vezi toată discuția)