avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii intrebare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

intrebare

pot sa imi i-au din incasari salariul pe turele lucrate daca sunt in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 2 Ianuarie 2012
Asta doar angajatorul hotaraste cand va da salariul.
1. Perioada de preaviz face parte din CIM adica veti merge la program normal la serviciu si veti primi salariu.
2. Salariul il veti lua o data cu ceilalti salariati la data de plata prevazuta in CIM.
razvanel1 a scris:
pot sa imi i-au din incasari salariul pe turele lucrate daca sunt in preaviz?

Dvs. vreti sa va luati singur partea care vi se cuvine? :slap: Stiti cum se poate interpreta ceea ce doriti Dvs. sa faceti? Abuz de incredere daca sunteti angajat cu contract, sau delapidare daca sunteti incadrat cu CIM.

In acest caz, veti putea fi acuzat de furt ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau nu - recuperare salariu neplatit din incasari luminita190477 luminita190477 Buna ziua! De 6 luni lucrez la receptia unui hotel ,in prima luna am fost platita(un salariu f mic in comparatie cu orele lucrate adica 240 ore/luna si lucrez ... (vezi toată discuția)
drepturi ale angajatului Alex Vasilescu Alex Vasilescu Bună seara ! Am fost angajat la o firmă și în contract era funcția de ajutor preparare produse de tip fast food . Mi.am dat demisia și mi-am asumat ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor - bani luati din gestiune in contul salariului iulian244 iulian244 Buna seara pentru inceput sa va explic situatia mea .Am lucrat pana de curand intr-o instituatie privata , angajatorul in urma interviului mi-a comunicat ... (vezi toată discuția)