avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drepturi ale angajatului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drepturi ale angajatului

Bună seara ! Am fost angajat la o firmă și în contract era funcția de ajutor preparare produse de tip fast food . Mi.am dat demisia și mi-am asumat preavizul . În ultima zi angajatorul a venit și mi.a verificat încasările din ultimile zile si au ieșit pe minus vreo 600 de Ron , a spus că cheamă poliția și că sunt suspect de furt și m.a pus sa fac o declarație sa îmi asum verificarea și lipsa ,ok rămăsese pe a doua zi sa vorbim a doua zi îmi spune că am.lipsa din încasări în ultimele 4 luni 3200 de lei sica ai dovezi și mi.a oprit salariu restant pe ultima perioada lucrată și a ajuns după să mai achit 1400 de lei și mi.a pus-o limita de o zi ... Ideea era sunt singurul acuzat cu toate că au lucrat mai multe persoane cu încasările , as vrea să știu dacă eu sunt dator să plătesc și ce pot face sau cui să mă adresez având în vedere că reținerea salariului minim se pare abuzivă chiar daca sunt sau nu vinovat
Cel mai recent răspuns: Alex Vasilescu , utilizator 21:53, 11 Iunie 2018
Idee e că am fost promovat sa zicem la postul de șef de tură unde mă ocupam de tot s tine de plăți și din astea

Alex Vasilescu a scris:

Bună seara ! Am fost angajat la o firmă și în contract era funcția de ajutor preparare produse de tip fast food . Mi.am dat demisia și mi-am asumat preavizul . În ultima zi angajatorul a venit și mi.a verificat încasările din ultimile zile si au ieșit pe minus vreo 600 de Ron , a spus că cheamă poliția și că sunt suspect de furt și m.a pus sa fac o declarație sa îmi asum verificarea și lipsa ,ok rămăsese pe a doua zi sa vorbim a doua zi îmi spune că am.lipsa din încasări în ultimele 4 luni 3200 de lei sica ai dovezi și mi.a oprit salariu restant pe ultima perioada lucrată și a ajuns după să mai achit 1400 de lei și mi.a pus-o limita de o zi ... Ideea era sunt singurul acuzat cu toate că au lucrat mai multe persoane cu încasările , as vrea să știu dacă eu sunt dator să plătesc și ce pot face sau cui să mă adresez având în vedere că reținerea salariului mi se pare abuzivă chiar daca sunt sau nu vinovat

Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Alex Vasilescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt casiera intr un fast food. am fost acuzata de ... aalicorina aalicorina Buna ziua! Sunt casiera intr un fast food. Am fost acuzata de furt. Mi s a spus ca mi se va face plagere penala pentru delapidare si ca o sa fiu pusa la plata ... (vezi toată discuția)
Exploatare, santaj si remuneratie aminamaria aminamaria M.am angajat anul trecut la o firma pe post de grafician, mi s.au spus conditiile angajarii, program de 9 ore de luni pana vineri si 2 sambete pe luna. Bun ... (vezi toată discuția)
Neachitate totală angajament de plata Annie9978 Annie9978 Am lucrat pentru o societate comercială,și în urma unui inventar general s-a constatat un minus de 2500 de lei pentru țigări. Nu s-au corectat în acel ... (vezi toată discuția)