avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Sunt casiera intr un fast food. Am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Sunt casiera intr un fast food. Am fost acuzata de ...

Buna ziua! Sunt casiera intr un fast food. Am fost acuzata de furt. Mi s a spus ca mi se va face plagere penala pentru delapidare si ca o sa fiu pusa la plata pentru toate lipsurile pe ultimele 6 luni. Ei au niste dovezi video cu mine cand iau bani din casa dar nu sumele de care vorbesc ei si mai spun si ca au dovezi video pe maxim 3 luni desi ei vor sa ia la verificat ultimele 6 luni. Pot intradevar sa fiu acuzata de delapidare pentru toate cele 6 luni daca ei nu au dovezi asupra mea decat pe 3 luni? Desi sunt lipsuri de mai mult timp. Si totusi ei spun ca eu am luat 2600 ron in luna mai dar au filmare cand iau doar 50 de lei din casa. Mentionez ca nu am stat singura pe casa dar asupra celeilalte persoane nu au dovezi video.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 21:49, 1 Iunie 2021
După usurinta cu care vobiti despre un furt pe care îl recunoașteți nu va dați seama de gravitatea situației.Nu contează suma furata ,furtul rămâne furt!Ajungeți la o înțelegere de plata după ce va recunoașteți faptele.Nu știați ca casa este supravegheata video?
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2021
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

drepturi ale angajatului Alex Vasilescu Alex Vasilescu Bună seara ! Am fost angajat la o firmă și în contract era funcția de ajutor preparare produse de tip fast food . Mi.am dat demisia și mi-am asumat ... (vezi toată discuția)
Sa accept sau nu constrangerile angajatorului? buburuza 29 buburuza 29 buna seara, am nevoie de un sfat de la un avocat specializat in litigii de munca. Pentru cei care imi cunosc problemele , nici pana azi nu mi-am incasat ... (vezi toată discuția)
Delapidare și furt la locul de muncă. este corect să i se rețină tot salariul la lichidare? Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Cunosc o persoană acuzată de delapidare și furt in urma lichidarii de la locul de muncă, in ultimele 6 luni lipsind din casa de marcat o sumă de 3000 de ... (vezi toată discuția)