avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, socrul meu si soacra mea au cumparat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, socrul meu si soacra mea au cumparat un apartament ...

Buna ziua,

socrul meu si soacra mea au cumparat un apartament de la cineva.
Soacra ea a facut o cerere catre Judecatoria sector 5 in care specifica ca socrul meu sa nu poate vinde apartamentul fara dansa. Aceasta a decedat si copii din partea ei au deschis o actiune succesorata prin care il obliga pe socrul meu sa achite o sulta pentru partea defunctei soacre.
Aceasta sulta a fost achitata si socrul ramanand cu tot apartamentul .Acum doreste sa l vanda insa are inscrisa acea sarcina in cartea funciara . Cum poate radia acea sarcina mentionata in urma cererii catre Judecatoria sector 5?
Cel mai recent răspuns: marcaz , utilizator 16:02, 15 Iulie 2024
Cu copie de pe certificatul de deces, hotararea judecatoreasca in care s-a stabilit sulta si dovada platii sultei catre mostenitori se merge la OCPI si se radiaza din Cartea funciara a apartamentului
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
marcaz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu sulta ion panaite ion panaite Buna ziua tuturor ! As dori si eu un ajutor va rog. Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)
Mostenire olivia82 olivia82 Buna ziua.A-si avea si eu o intrebare,Socrul meu a decedat in 1996-si soacra in 2000,nu au lasat nici un testament,au ramas in urma 4 copii,pana in prezent a ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)