avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am un credit prima casă și nu am făcut asigurarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am un credit prima casă și nu am făcut asigurarea locuinței. ...

Am un credit prima casă și nu am făcut asigurarea locuinței. Azi ma trezesc ca din contul de credit îmi sunt trași bani de către bancă pentru polița de asigurare emisa în numele meu de catre ei fără a-mi trimite nici un fel de dovada ca au emis acea polița. Am văzut doar pe cont la tranzacții ca mi sa reținut suma. Întrebarea mea este dacă banca are dreptul sa facă acea polița fără semnătura mea și sa îmi tragă bani din cont cum vor ei și când vor? Va mulțumesc pentru un răspuns!

Alte discuții în legătură

Polita asigurare apartament dubla miky_28 miky_28 Buna ziua,va scriu in speranta ca cineva va sti sa imi dea un raspuns la problema mea.In anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,asigurarea ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)
Bani trasi din cont de banca fara sa fiu anuntat MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Eu sunt in concediu de paternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului imi vin lunar intr-un anumit cont ... (vezi toată discuția)