avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce este de facut in cazul in care merg la Piata , unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce este de facut in cazul in care merg la Piata , unde nu sunt ...

Ce este de facut in cazul in care merg la Piata , unde nu sunt locuri de parcare amenajate si platite , si parchez in spatele unei masini , a celor ce aduc marfa sau o vand si acesta da cu spatele masina propriie si o avariaza pe a mea , fara sa se asigure , in mod intentionat , zic eu ?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)
Mi-am spart bara la masina intr-o parcare privata din cauza denivelarilor Aleex123 Aleex123 Buna Ziua, In spate la Registru comertului din Bucuresti este o parca privata. Acum cateva zile am zis sa parchez masina acolo, toate bune si frumoase, intru ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)