avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicală în 2 state europene
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicală în 2 state europene

Bună!
Sunt cetăţean român, am domiciliul/reşedinţa în România, lucrez pentru o firmă din România, dar doresc să lucrez de la distanță pentru o firmă din Germania. Ce ar trebui să fac ca să nu achit asigurarea medicală în Germania, deorece deja achit asigurarea în România și nu voi putea beneficia/utiliza asigurarea medicală în Germania și nici nu voi locui în Germania.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
Criss_c, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Andreea Oana C. Andreea Oana C. Buna ziua, Sunt angajata in Romania, cu plata contributiilor la zi. Sunt insarcinata. Tatal este cetatean german. As dori sa stiu cum pot proceda pentru a ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pt sotul meu cetatean german stabilit in romania! claudia schoenberger claudia schoenberger Buna ziua! Va rog frumos sa ma indrumati cum sa fac asigurare de sanatate pt sotul meu pensionar , cetatean german stabilit in Romania cu anmeldug facut la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Desperados Desperados Lucrez la o firma de 3 ani.sunt insarcinata in 4 luni si vreau sa nasc in germania.mai beneficuez de i demnizatia de aici?acolo mi se va da 300 de euro drept ... (vezi toată discuția)