avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O firma de constructii din Iasi pe site-ul lor web ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O firma de constructii din Iasi pe site-ul lor web prezinta proiectul ...

O firma de constructii din Iasi pe site-ul lor web prezinta proiectul imobiliar ca fiind nZEB (va avea un consum optimizat de energie) [ link extern ] /.

Am cumparat apartament iar apartamentul nu are geamuri tripan cu protectie solara specifice proiectelor de tip nZEB.

Informatia nZEB este doar pe site-ul dezvoltatorului. Intrebarea mea este, am putea da dezvoltatorul in judecata ca sa schimbe toate geamurile ( 320 de apartamente) din complex? In contractuld e vanzare cumparare nu este specificat nicaieri ce tip de sticla este la geam, doar pe site-ul web si in articolele platite este specificat nZEB.

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat de la dezvoltator Maria Goarza Maria Goarza Buna seara Am cumparat un imobil (casă) in anul 2017 prin credit imobiliar, La semnarea contractului am intrat in posesia planului de construcție a ... (vezi toată discuția)
Inlocuire perete ContSters392093 ContSters392093 Garsoniera ( ultimul etaj) are un perete ( 2mX2m) din sticla groasa montat intr-o rama tip termopan. Nu este etans. Daca bate vantul mai tare se curbeaza spre ... (vezi toată discuția)