avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inlocuire perete
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inlocuire perete

Garsoniera ( ultimul etaj) are un perete ( 2mX2m) din sticla groasa montat intr-o rama tip termopan. Nu este etans. Daca bate vantul mai tare se curbeaza spre interior. Nu izoleaza fonic si termic. Doresc sa il inlocuiesc cu un perete din BCA prevazut cu o fereastra. Diferenta de greutate este nesemnificativa BCA-ul fiind usor, iar in exterior este o mica terasa( balcon ).
Cel mai recent răspuns: ContSters392093 , utilizator 08:00, 5 Iulie 2016
e nevoie de un proiect ...
perete ( 2mX2m) din sticla groasa montat intr-o rama tip termopan.
Este apartament nou achizitionat sau este vorba despre modificare la apartament ?
In schita garsonierei este trecut peretele din sticla groasa ?
Fiind din sticla inseamna ca nu este perete de rezistenta, il puteti inlocui cu bca fara a avea nevoie de autorizatie de constructie.
Da este nou si asa este proiectul cu sticla groasa mai mult de 20 mm.
Gbaesu a scris:


iar in exterior este o mica terasa( balcon ).

Daca Garsoniera ( ultimul etaj) are un perete ( 2mX2m) din sticla groasa montat intr-o rama tip termopan. este din proiect si constructie ,atunci,fiind vorba despre inlocuire care modifica aspectul exterior al imobilului de locuit in comun,este necesara autorizatie de constructie,
certificat de urbanism

Alte discuții în legătură

Modificare balcon lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie.Doresc sa inchid balconul actual(care e format din schelet metalic si sticla groasa cu fir metalic de sus pana jos) ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)