Art. 11
(1) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individuale, cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructive, fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale.
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune, fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari.
Am 2 vecini care au inchis in termopan ...
Am 2 vecini care au inchis in termopan si mi-au spus ca au fost la primaria si nu le-a trebuit autorizatie deoarece nu se schimba materialele cu care se face inchiderea balconului(se foloseste geam termopan in loc de geam normal,doar scheletul metalic se modifica cu pvc)
inchiderea balconului(se foloseste geam termopan in loc de geam normal,doar scheletul metalic se modifica cu pvc),iar dv intentionati
sa il fac cu BCA pana la jumate si de la jumate in sus cu termopan.,rezulta ca dv urmeaza sa schimbati atat aspectul ,cat si materialele
~ final discuție ~