avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer personal contractual - FUNCȚIE diferită
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer personal contractual - FUNCȚIE diferită

Bună ziua!
Având în vedere prevederile legislative, se poate efectua transferul la cerere al unui personal contractual - funcția MUZEOGRAF, grad I, în cadrul unei instituții publice, pe funcția de INSPECTOR DE SPECIALITATE, grad I?
Respectând condițiile impuse de fișa postului a inspectorului de specialitate, desigur!
Menționez că nicăieri în legislație nu se face referire la faptul că trebuie respectată funcția pentru a te putea transfera pe un alt post de personal contractual.
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
aaandrei2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: aaandrei2024 , utilizator 12:56, 17 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare reglementeaza, la art. 32 transferul ca modalitate de ocupare a unui post vacant, in relatia dintre institutii bugetare.

La alin. (1) se prevede ca ”Ocuparea unui post vacant in sistemul bugetar se poate face si prin transfer, daca se realizeaza de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.
Concluzionând, se poate înțelege că funcția de muzeograf, grad I, este echivalentul funcției inspector de specialitate, grad I?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul ... AnaDeliaMoldovan AnaDeliaMoldovan In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul personalului contractual angajat la stat? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Transferul între instituții publice în 2018 Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Bună ziua. Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar ... (vezi toată discuția)