avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am procurat un apartament. La moment nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am procurat un apartament. La moment nu este creată ...

Buna ziua,

Am procurat un apartament. La moment nu este creată asociație, însă ele sint date in exploatare. Noi am început Reparatie, am instalat contoare temporare ca sa putem avea acces la energie, însă compania de construcție nu ne permite sa folosim energia și apa pina la formarea asociație, are dreptul sa o facă? Din cite înțelegem procesul cu formarea asociație se lungește,s-ar putea întinde și pina la final de an, timp in care as putea finaliza lucrările. Cum putem soluționa? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 12:47, 17 Iulie 2024
Accesul la energie, pentru fiecare, se obtine prin cerere la furnizorul de energie electrica pe care vi-l alegeti si la distribuitorul din zona pentru racordare. Oricum e de asteptat vreo 6 luni minim. Daca vreti doar acces la energie si apa in regim de santier, de la constructor, ocupati-va de formalitatile cu asociatia, cererea constructorului e intemeiata. La fel e si pentru apa, ca luati de la furnizor, sau de la constructor, ei discuta doar cu asociatia, ca persoana juridica, pentru un contract.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
latka, utilizator
Dacă energia și apa sunt în regim de șantier , nu aveți alte soluții pentru moment !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)