avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Bunicul meu a fost împușcat de către ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Bunicul meu a fost împușcat de către comuniști ...

Bună ziua, Bunicul meu a fost împușcat de către comuniști în anul 1949 și până în prezent nu se știe unde a fost aruncat trupul,unde pot să mă adresez pentru căutarea trupului bunicului să-i fac o înmormântare creștinească și dacă am dreptul la despăgubiri morale că fiind nepotul de gradul 1 ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 17 Iulie 2024
unde pot să mă adresez pentru căutarea trupului bunicului

nicaieri, ar fi o absurditate. daca nu s-a gasit atunci, nici vb sa caute cineva, ce sa mai caute acum? Despagubiri pt a avut dreptul tatal dvs, nu dvs care nici nu l-ati cunoscut
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
O succesiunea incurcata vulpita200 vulpita200 In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat Primariei unui oras un teren mare, pe care ulterior Primaria a facut un cimitir. ( îngropând acolo 66 de familii) ... (vezi toată discuția)
Succesiune după bunici. are dreptul un nepot de fiu decedat să conteste un transfer de proprietate făcut unchiului? vwwhite vwwhite Bună ziua. Speța e următoarea. Bunicii din partea tatălui meu, au doi copii, tatăl meu și fratele lui. În timpul vieții, bunicii (nu știu exact, au ... (vezi toată discuția)