avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o interprindere individulala pe care am infiintato ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o interprindere individulala pe care am infiintato de un an ...

Am o interprindere individulala pe care am infiintato de un an de zile, sediul firmei este pe o alta adresa fata de cea unde am domiciliul, unde nu locuia nimeni, acum primaria ma obliga sa platesc taxa de salubritate, tinand cont ca nu locuest acolo nu mi se pare normal ma putet ajuta cu pareri
Cel mai recent răspuns: ContabilGB , utilizator 21:03, 17 Iulie 2024
Ati declarat la ONRC ca nu desfasurati activitate la sediu? Aveti certificat constatator din care reiese acest lucru? Platiti din banii I.I. cheltuielile cu utilitatile pentru sediul social?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie la fisc pentru cladiri în cazul în care am o locuinta cu destinatie mixta (în apartament) cu un sediu social de firma tehnoredact tehnoredact Am auzit mai multe pareri diferite privind situatia mea: am o firma,cu sediul social inregistrat intr-un apartament rezidential (destinatie locuinta) ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediu fiscal si apartament inchiriat. ce impozit pe imobil se plateste in 2016? pam79 pam79 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in aplicarea anumitor prevederi din noul cod fiscal cu privire la un PFA. Situatia in cauza: PFA cu: - sediu fiscal ... (vezi toată discuția)
Taxe George Marian 1982 George Marian 1982 Buna ziua. Detin o firma care pe certificatul constatator scrie ca desfasor activitate de birou. Noi nu am desfasurat niciodata activitate de birou sau sa ... (vezi toată discuția)