avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acum 2 ani cand am primit decizia de pensionare nu s-a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acum 2 ani cand am primit decizia de pensionare nu s-a luat in ...

Acum 2 ani cand am primit decizia de pensionare nu s-a luat in calcul adeverinta de venituri nepermanente depusa la dosar.
Acum dupa noua lege ce trebuie sa fac eu ? depun o noua cerere de recalculare si o noua adeverinta de venituri nepermanente , sau se foloseste cea existenta la dosar ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua cum sunt valorificate sporurile nepermanente la calculul ... uca2015 uca2015 Buna ziua Cum sunt valorificate sporurile nepermanente la calculul punctajelor lunare pentru perioadele de pana in 01 aprilie 2001? respectiv pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a ... b26ddg b26ddg Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a Saptamana viitoare pot sa.mi depun dosarul pt pensie la limita de varsta (cu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)