avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Recent mi s a facut o poza la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Recent mi s a facut o poza la locul de munca si aceasta ...

Buna ziua
Recent mi s a facut o poza la locul de munca si aceasta a fost postata pe grupul de whatsapp de catre managera pentru ca stateam pe telefon.Este in regula sa mi se faca poze si sa fie postate pe grupul de whatsapp de lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 18 Iulie 2024
Daca v-ati dat acordul sa fie postata, da ... daca nu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza copil publicat fara acordul parintilor anca2017 anca2017 Buna ziua, ma puteti ajuta,va rog,cu informatii privind o cale amiabila de a rezolva problema pozelor postate on line fara consimtamant? mai ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca din neatenție ... neluvot2008 neluvot2008 Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca din neatenție si graba in mod special de a nu pierde un loc de munca,am trimis pe whatsapp persoanei ... (vezi toată discuția)
Șefa ne obligă să facem poze în timp ce ne facem treaba și să le punem pe grupul de serviciu de pe whatsapp. e legal? valyro_83 valyro_83 Bună ziua! La mine la servici șefa ne obligă să facem poze în timp ce ne facem treaba și să punem pozele pe watsup, pe grupul de servici. E legal? Avem ... (vezi toată discuția)