avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Bunicii mei din partea mamei au murit si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Bunicii mei din partea mamei au murit si mi-au lasat ...

Buna ziua!
Bunicii mei din partea mamei au murit si mi-au lasat apartamentul.Mama mea a facut act de renuntare in favoarea mea.Sunt singurul nepot.
Nu am facut inca dezbaterea de mostenire.Sotiei mele i-a expirat buletinul luna trecuta si cei de la evidenta populatiei i-au facut buletin provizoriu cu mentiunea ,,lipsa domiciliu".
Trebuie sa imi schimb si eu buletinul in luna octombrie si as dori sa stiu care este procedura.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Se poate lasa mostenire astfel ? Dorky Dorky Bunicul meu are un baiat si-o fata, bunica, adica sotia lui nu mai traieste. Sa zicem ca eu sunt nepotul bunicului, fiul fetei lui. Bunicul are un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)