avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Electrica a montat un blocul de măsură ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Electrica a montat un blocul de măsură și protecție ...

Bună ziua,
Electrica a montat un blocul de măsură și protecție monofazat, a bransat un garaj aflat peste drum de blocul nostru fără a avea acordul nostru locatarii și proprietarii blocului. Proprietarul garajului nu stă la noi în bloc. Nu era nevoie de acordul nostru al proprietarilor?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:05, 19 Iulie 2024
Nu este nevoie de acordul asociatiei, distribuitorul de energie e proprietarul retelei si alege solutia tehnica cea mai convenabila lui.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire pe centre de cost a energiei electrice in cazul asociatiilor de proprietari tibirk tibirk Buna ziua, Exista cadru legal pentru impartirea pe centre de cost a facturii de energie electrica in cazul Asociatiilor de Proprietrari? Concret, blocul ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari Axa04 Axa04 Buna ziua, Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie... Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)