avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare , vin si eu cu o mica intrebare spre aceasta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare , vin si eu cu o mica intrebare spre aceasta comunitate ...

Salutare , vin si eu cu o mica intrebare spre aceasta comunitate . Intampinam o mica problema , locuim intr-un bloc cu 8 etaje iar noi la etajul 6 , aproape zilnic sotia mea de cate ori doreste sa coboare asteptand liftul , de la etajul 8 coboara doua doamne , cand liftul opreste si la etajul 6 sa preia alte persoane ele o dau afara din lift si nu accepta sa urce langa ele si sa coboare impreuna iar aceasta ( mica problema ) aduce la pierderi de cate 15-20 de minute / zi plus un simt de injoseala si incorectitudine . Ma puteti ajuta cu un sfat va rog ? Imi pare rau daca deranjez pentru un subiect atat de usor ! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:51, 19 Iulie 2024
Micile dvs. probleme se rezolva la nivelul as. prop. - printr-o notificare.
Sotia dvs. sa incerce sa nu se sincronizeze cu cele doua doamne (or fi de vita nobila...). Apoi, v-as propune sa fiti si dvs. de fata la mioca intamplare cu liftul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea liftului pentru transportul bicicletei slykruger slykruger Buna ziua, As vrea sa stiu daca administratorul sau presedintele unei asociatii de locatari imi pot interzice sa folosesc liftul pentru a urca sau cobora ... (vezi toată discuția)
Cota lift nikalez nikalez buna seara, La art.35 din Normele Metodologice de aplicare a Legii 230/2007 se specifica ca sunt scutiti de la plata consumului de energie electrica pentru ... (vezi toată discuția)
Acces terasa blocului (tranzitare) Ogy Ogy Buna seara, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema mea. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari la ultimul etaj pe una dintre ele. Fiecare scara ... (vezi toată discuția)