avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere membru asociație Ca proprietarul să poată ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere membru asociație Ca proprietarul să poată deveni membru ...

Cerere membru asociație
Ca proprietarul să poată deveni membru cu drepturi depline al asociației de proprietari trebuie să facă o cerere de asociere care i se va primi obligatoriu și va fi considerat membru al asociației. Ce act normativ garantează că va fi primit obligatoriu in asociație? Am întâlnit situația în care administratorul de bloc refuză acest drept..

Alte discuții în legătură

Asociatie existenta proprietar nou ana25ana ana25ana am cumparat acum 2 ani apartamentul in care locuiesc, asociatia de proprietari exista aici in bloc de mai multi de ani. probabil ca fostul proprietar a luat ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala asociatie proprietari buna ziua, pentru ... alex5 alex5 convocare adunare generala asociatie proprietari buna ziua, pentru convocare unei adunari generala a unei asociatie proprietari, trebuie convocati doar ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari ancutamarietabumbas ancutamarietabumbas buna ziua recent am cumparat un ap intr-un bloc unde mai exista asociatie de proprietari. ce trebuie sa fac ca sa ies di asociatie? multumesc! (vezi toată discuția)