avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua!Doresc să depun pentru obținerea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua!Doresc să depun pentru obținerea certificatului ...

Bună ziua!Doresc să depun pentru obținerea certificatului pentru acreditare turism și am nevoie de acordul vecinilor,am obținut 3 semnături iar al patrulea mi-a răspuns ca apartamentul îl au spre vânzare și mă vor anunța în momentul în care îl vor vinde(probabil nu vor să dea semnătura și m-au refuzat mai drăguț),în fine asociația de proprietari și anume domnul președinte spre care am fost redirecționată de domnul administrator a spus ca dânsul nu închiriază apartamentul dansului și dacă nu am cele patru semnături dansul nu îmi poate da,adaug ca apartamentul se află fix la promenada și avem o terasă care are mereu organizat câte ceva și este zgomot până la 3 noaptea,ce este de făcut?Am observat ca în aceasta clădire sunt apartamente acreditate de ministerul turismului.Ce este de făcut în această situație.Multumesc!As putea înainta ceva către administrație?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2024
Apart, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 20:51, 20 Iulie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii inchiriaza in regim hotelier fara acord Valeriu28 Valeriu28 Buna ziua, caut un sfat: vecinii de deasupra inchiriaza de 3 luni apartamentul in regim hotelier, fara acordul vecinilor directi sau al asociatiei, pe care din ... (vezi toată discuția)
Restaurant, perete la calcan, gard comun Florym801709 Florym801709 Buna ziua, am o intrebare, am tot citit ca multa lume se confrunta cu o problema asemanatoare.... Lipit la calcan cu mine, s-a deschis un restaurant. Avem ... (vezi toată discuția)
Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)