avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut

Am schimbat tipul de abonament la Vodafone pe data de 14.12.2009 si mi s-a zis ca am 150 de minute in retea si 25 min. nationale.Pe 2 a fiecarei luni mi se emite factura.Problema e ca de pe 14.12.2009 pana pe 25.01.2010 am fost taxat(convorbiri in retea)cand am observat si am facut o reclamatie scrisa catre Vodafone.Mi s-a spus ca a fost o eroare de sistem si ca o sa se faca ajustari la urmatoarea factura(2.03.2010)Pot sa castig ceva daca ii dau in judecata??Si cam cat ar dura un proces(luni,ani)???Multumesc frumos si astept raspunsu.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
crystyboss, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:06, 6 Februarie 2010
crystyboss a scris:

Am schimbat tipul de abonament la Vodafone pe data de 14.12.2009 si mi s-a zis ca am 150 de minute in retea si 25 min. nationale.Pe 2 a fiecarei luni mi se emite factura.Problema e ca si dupa data de 2.01.2010 cand s-a emis factura am fost taxat(convorbiri in retea)Am observat pe data de 25.01.2010 cand am facut si o reclamatie scrisa catre Vodafone.Mi s-a spus ca a fost o eroare de sistem si ca o sa se faca ajustari la urmatoarea factura(2.03.2010)Pot sa castig ceva daca ii dau in judecata??Si cam cat ar dura un proces(luni,ani)???

Care este legatura cu expertizele judiciare ?
si in ce domeniu sa il trec???sunt acum nou.
Da, puteti sa castigi timp pierdut ,bani pierduti pentru ca orice actiune patrimoniala (adica evaluabila in bani) se timbreaza la valoarea pretentiilor.Cata vreme se face compensarea pe facutura urmatoare, nu va sfatuiesc sa promovati o astfel de actiune.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc frumos pentru raspuns
Impartasesc punctul de vedere al doamnei avocat,mai ales ca se vor face compensarile de rigoare si nu are rost sa platiti si un timbraj al unei actiuni ,dupa ce deja ati fost pagubit,printr-o greseala care nu va este imputabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva contract de telefonie mobila dgeorgescu dgeorgescu Acum 3 luni am incheiat un abonament nelimitat la un operator de telefonie mobila. In contractul incheiat intre mine si ei se specifica faptul ca sunt minute ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de telefonie mobila - cer consultanta tot tot Buna ziua, Sunt profund indignat de cum isi inseala VODAFONE clientii in anul 2013. Concret: - posed cartela Vodafone - activat extraoptiunea Flexi 6 ... (vezi toată discuția)