avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine ma poate ajuta va rog cu calculul consumului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine ma poate ajuta va rog cu calculul consumului de apa după ...

Cine ma poate ajuta va rog cu calculul consumului de apa după apometre? La 3 persoana fără căldură la 2 camere acum pe luna iunie mi a venit de plata 400 lei.Mi se pare prea mult și ca ceva nu este în regula.Las aici comparație la consum luna mai și luna iunie după apometre. Luna Mai: bucătărie apa calda:00294 apa rece:00244 Baie apa calda :00566 apa rece 00859. Luna iunie: bucătărie apa calda:00295 apa rece 00246. Baie: apa calda 00572 apa rece 00870. Pentru acest consum mi se pare mult 400 fără căldură.Ma poate lămuri cineva va rog mult ? În lunile de iarna mi a venit 700 lei...
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:03, 25 Iulie 2024
Adica vreți sa spuneți ca 7 mc de apa calda si 11 mc de apa rece consumat (+55 lei +6 + 8 lei) alte cheltuieli,astea sunt strict cele scrise pe lista de întreținere.Este normal o suma de plata totala la întreținere 400 lei?la căldură este 0.Mie mi se pare pre mult de plata

latka a scris:

13 lei o fi si cu apa data la canal, deci nu e nimic putred.

Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
Lara34, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se pare mult de plata, dar nu stiti nici macar preturile utilitatilor.
La Apa Nova e 10,24 RON mc de apa (intrata si data la canalizare), cu TVA.
Asa trebuie sa obtineti si dvs. costurile cu apa calda si incalzirea. Noi nu avem de unde sa cunoastem daca e normal sau nu, din moment ce dvs. nu faceti absolut nimic din ce spune legea 196/2018.
Poate ca e foarte corect.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
latka, utilizator
Mergeti la asociatie cu solicitare scrisa de explicare a cheltuielilor de intretinere.

~ final discuție ~