avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o nelămurire. Părinții mei când au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o nelămurire. Părinții mei când au divorțat, tata ...

Am și eu o nelămurire. Părinții mei când au divorțat, tata a cumpărat o garsonieră penteu mine de care mama mea e proprietara. Între timp mama sia refăcut viața cu un alt bărbat și mai au o fata . ( sora după mama ) . Întrebarea mea este dacă ar avea și ea vrun drept la garsoniera cumpărată de tatăl meu ?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
IasminaMatei, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui apartament dobandit in timpul casatoriei dar nerevndicat dupa divort1 adina22adynutza adina22adynutza Buna, As vrea sa ma ajutati cu o nelamurire.Parintii mei au achizitionat un apartament in timpul casatoriei, dar nu dupa mult timp de la achizitionare au ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu intretinere bianca1988 bianca1988 BUna ziua am si eu o nelamurire,parintii mei sunt divortati de 23 de ani si apartamentul in care locuiesc cu mama mea este pe numele tatalui,acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica ... Aya01 Aya01 Buna ziua, Daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica din casatoria anterioara (sora mea vitrega, eu fiind fratele ei) si vorbim de doua ... (vezi toată discuția)