avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună dimineața! Eu am lucrat la grupa 2 de munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună dimineața! Eu am lucrat la grupa 2 de munca timp 100% ...

Bună dimineața!
Eu am lucrat la grupa 2 de munca timp 100% 9 ani, dar în cartea de muncă e trecut că am lucrat doar 6 ani. Am fost la fabrica respectivă si am cerut adeverință pentru toți ani pe care i-am lucrat, dar mi s-a spus că mi se va elibera adeverință doar pentru cei 6 ani care sunt specificați in cartea de muncă, pentru restul va trebui sa ii dau in judecată. Intrebarea mea este : Mă ajută cu ceva dacă ii dau in judecată pentru cei 3 ani care lipsesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 22 Iulie 2024
Beneficiile acordate pentru activitatea desfăşurată în fostele grupe I şi a II a de muncă (anterior datei de 1 aprilie 2001), în condiţii deosebite de muncă și în condiţii speciale de muncă (după data de 1 aprilie 2001) sunt:
- reducerea vârstei standard de pensionare;
- perioadă suplimentară la vechimea în muncă;
- majorarea punctajelor lunare realizate în perioadele respective, după cum urmează:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de munca Constantin 1411 Constantin 1411 Care sunt beneficiile grupelor de munca si ce articol din codul muncii sta la baza acestora (vezi toată discuția)
Grupa i de munca s-a transformat in grupa ii de munca? nina55 nina55 am lucrat 7 ani in gr 1 de munca si pe4 ian 2012,a dus adeverinta la casa de pensii pt recalcularea deciziei si mi sa spus ca de la 01.01.2012 grupa 1 se ... (vezi toată discuția)
Conditii deosebite de munca Inainte de anul 2001 am lucrat 4 ani in conditii deosebite de munca.. Dupa anul 2001 am lucrat 2 ani si 8 luni in conditii similare deci in total 6 ani si 8 ... (vezi toată discuția)