avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Un vecin are o stână care adună vaci de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Un vecin are o stână care adună vaci de la oameni ...

Bună ziua,

Un vecin are o stână care adună vaci de la oameni și toamna oamenii plătesc pentru animale să le ducă acasă. nu are firmă pentru așa ceva. Nu are ciobani lucră singur . vînde caș , urdă etc la oameni nu are firmă să vândă aceste produse.are 5-6 câini care la un câine i-a tăiat urechile și coada. ce se poate face că acest individ să fie pedepsit de politia animalelor și la anaf că face evaziune fiscală. Unde trebuie să trimit sesizări să se ia măsuri.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
Szxq, utilizator

Alte discuții în legătură

Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)
Posibila actionare in judecata pentru daune produse de caine StefanCiuca StefanCiuca Zilele trecute am mers la tara undeva langa Bucuresti cu cainele meu. Acesta a reusit cumva sa fuga de acasa, lucru pe care il face de fiecare data cand merg ... (vezi toată discuția)
Animale de companie la bloc caracatitoi1 caracatitoi1 As dori sa stiu daca exista reglementari legale privind introducerea obligatorie la plata cotelor de intretinere a unui animalut de companie ( catel ). Exista ... (vezi toată discuția)