avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa nu corespunde autorizației de construcție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa nu corespunde autorizației de construcție

Bună ziua,

In APR 2022 am achiziționat o casă nouă de un un consilier - dezvolator, iar cu timpul am început să identificăm foarte mult nereguli și nerespectarea autorizației de construcție, de la grosimea BCA ului cu pana la 5 cm mai mică până la lipsa unui stâlp de rezidență...
El s a folosit de titlu de mandatar la toate casele vândute, dar banii au ajuns la el.

Se mai poate face ceva in acest moment?

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)
Modificari majore a planului unei case prin dispozitie de santier de catre constructor Bogdan.Onica Bogdan.Onica Buna seara, Ma numesc Bogdan, iar impreuna cu sotia mea recent am facut primii pasi pentru achizitionarea unei case. Astfel, am semnat impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)