avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare! am cumparat in iunie o masina de Spania si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare! am cumparat in iunie o masina de Spania si inainte ...

Salutare! am cumparat in iunie o masina de Spania si inainte cu doua zile de RAR a fost declarata furata,eu nestiind acest lucru am mers la programarea de la RAR si acolo au venit cei de la SIC (IPJ) si mi-au zis ca masina a fost declarata furata !
Ce pot sa fac? eu am avocata in momentul de fata si mi-a zis sa facem plangere pentru inselaciune si sa trimitem si in spania la proprietar sa vedem daca ridica si daca ne raspunde la ceea ce o sa ii trimitem !
Cel care mi-a vandut masina se pare ca avea buletin fals …. momentan tin masina in fata blocului si e foarte probabil sa se intoarca la proprietar din ce mi-a zis doamna avocat ! Uitasem sa mentionez,masina este din anul 2021 si cu aplicatia celor de la Bmw poti vedea masina in timp real oriunde se afla…si atunci cim poti sa declari o astfel de masina pierduta dupa cateva luni?numai la mine avea o luna inainte sa fie declarata furata …
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2024
rosogaalexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Abdullah saedi , utilizator 22:56, 15 Decembrie 2024
Salut asa am patit si eu si inca stau cu masina si astept tot bmw 2021 50000 am dat
Tu ai rezolvat ceva? Sa mi dai un raspuns te rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina declarata furata dar inregistrata florinn83 florinn83 eu am facut schimb cu un baiat de la bihor care lam gasit pe autovit ....iam dat un BMW 2002 si o diferenta de bani ...si mia dat un MERCEDES E280 an 2006 cu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie autoturism cumparat din romania furat din alta tara Danier1 Danier1 Buna ziua. Am cumpărat o mașina înmatriculata in Romania cu numere negre de la un cetățean roman. Mașina avea carte, talon, asigurare etc. Actele le-am ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină înmatriculată, care ulterior s-a dovedit a fi furată. cum este posibil să fie înmatriculată o astfel de mașină și ce pot face ca să-mi recuperez banii? ContSters463957 ContSters463957 Bună ziua vă scriu în speranța că voi primi un răspuns din partea unei persoane autorizate în acest domeniu. Am cumpărat în ianuarie 2018 un ... (vezi toată discuția)