avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare! am cumparat in iunie o masina de Spania si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare! am cumparat in iunie o masina de Spania si inainte ...

Salutare! am cumparat in iunie o masina de Spania si inainte cu doua zile de RAR a fost declarata furata,eu nestiind acest lucru am mers la programarea de la RAR si acolo au venit cei de la SIC (IPJ) si mi-au zis ca masina a fost declarata furata !
Ce pot sa fac? eu am avocata in momentul de fata si mi-a zis sa facem plangere pentru inselaciune si sa trimitem si in spania la proprietar sa vedem daca ridica si daca ne raspunde la ceea ce o sa ii trimitem !
Cel care mi-a vandut masina se pare ca avea buletin fals …. momentan tin masina in fata blocului si e foarte probabil sa se intoarca la proprietar din ce mi-a zis doamna avocat ! Uitasem sa mentionez,masina este din anul 2021 si cu aplicatia celor de la Bmw poti vedea masina in timp real oriunde se afla…si atunci cim poti sa declari o astfel de masina pierduta dupa cateva luni?numai la mine avea o luna inainte sa fie declarata furata …
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2024
rosogaalexandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Masina declarata furata dar inregistrata florinn83 florinn83 eu am facut schimb cu un baiat de la bihor care lam gasit pe autovit ....iam dat un BMW 2002 si o diferenta de bani ...si mia dat un MERCEDES E280 an 2006 cu ... (vezi toată discuția)
Problema grava inmatriculare, problema factura schneider_nicu schneider_nicu Salut! Am o problema f grava cu inmatricularea unui Megane din 2006 si scriu aici poate stie cineva vreo solutie. In septembrie 2009, cand am avut banii pt ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un autovehicul furat...cum pot recupera banii? waryus waryus am cumparat un autovehicul declarat furat din Ungaria...am fost cu auto la R.A.R Galati pentru a o inmatricula si inginerul m-a trimis la criminalistica...cel ... (vezi toată discuția)