avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bisericile pot scoate afară boxe la care să se audă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bisericile pot scoate afară boxe la care să se audă slujbele ...

Bisericile pot scoate afară boxe la care să se audă slujbele și toate cele?E deranjant pentru cei din vecinătate e ca și cum s-ar ține slujba în strada,practic e echivalentul unui “chef” în spațiul public.Chestia asta nu contravine legii?
Cel mai recent răspuns: Crighi890 , utilizator 10:49, 23 Iulie 2024
Nu chiar, ca nu e slujbă în fiecare zi și nu e la orele în care trebuie respectata liniștea. De regula, slujbele sunt între 8 și 12.
Argumentul e pentru a auzi slujba și cei care au probleme de sănătate și nu pot veni la biserică.
Asta e. Se întâmplă în fiecare oraș.
Chestia asta nu contravine legii?

Ba da, dar cum biserica e putere in stat, trebuie sa rabzi.
Poate daca strangeti muulte semnaturi din zona, nu o sa se mai intample asta.
Conform legii61/1991 art.2 #25 e tulburarea liniștii publice și nu are nici o legătură cu ora de liniște.Eu dacă aș scoate boxele afară,în secunda doi mă trezesc cu poliția la ușă.N-aș avea nimic cu treaba asta dacă n-ar fi afară boxe ,locuiesc peste drum de o biserică,bine-nțeles ortodoxă și e insuportabil.Iar pentru ei care nu pot merge la biserică există Trinitas și altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice "legea 61/1991" RESTLESS RESTLESS Buna ziua!As dori un sfat profesional; ce as putea face in privinta \"deranjarii linistii publice\" de catre reprezentantii bisericii, care au scos afara ... (vezi toată discuția)
Cum opresc difuzarea slujbelor religioase in boxe externe? ContSters305014 ContSters305014 Ca in multe alte localitati din tara noastra, si la noi a inceput cu un an in urma sa urle boxele din turnul bisericii ortodoxe in asa hal, incat la peste 300m ... (vezi toată discuția)
Zgomot clopote ora 6.00 sce76 sce76 Buna ziuaocuiesc intr.un mic oras armenesc,in apropiere unei catedrale armenesti ,unde in fiecare zi la orele6,12,20 se difuzeaza inregistrarea unor clopote, ... (vezi toată discuția)