avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat pt sediu srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat pt sediu srl

Bună ziua, am avut un contract de comodat pt sediu srl care a expirat de aproximativ 10 ani și totuși acum proprietarul îmi cere sa- mi mut activitatea de la adresa lui pt ca el plătește impozit prea mare.Mentionez ca firma nu mai are activitate de 10 ani deși nu am radiat- o .Va rog dacă ma puteți ajuta cu un sfat cum pot sa procedez pt ca el spune ca încă ii mai apare la admin financiara ca are o firma la adresa.Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dorumihalache , utilizator 01:03, 24 Iulie 2024
Radiați firma. Ulterior adresă la ANAF și taxele locale. Proprietarul are dreptate.

PFA Secretar notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Busulica Busulica Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)