avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, am facut demersuri pentru recuperarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, am facut demersuri pentru recuperarea carnetului de munca ...

Salut, am facut demersuri pentru recuperarea carnetului de munca predat 2011 , sunt si angajator ,dar si angajat....daca se tergiverseaza gasirea lui pot deschide dosarul de pensie cu o copie a carnetului meu de munca , pe care o detin?
Cel mai recent răspuns: costindinca , utilizator 15:53, 26 Iulie 2024
Nu va suparati, mai exista un asa caz? Cum adica , ar exista o astfel de neglijenta ...sa se rataceasca intentionat carnetele originale, in acest caz noi asa zisii ciocoi, adica cei angajatori si angajati in acelasi timp, trebuie sa fim taiati de la pensie !!!!!!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt destule cazuri in care nu se regasesc carnetele de munca , din varii motive.
Multumesc, totusi doream o sugestie macar....in aceasta situatie disperata....cea as putea face ?
Vi s-a dat destule raspunsuri .. daca nu le cititi, e problema dvs ..v-am explicat destul de clar.
Da! Nu stiu sa citesc in felul care-l sugerati dvs ! Exista firme care recupereaza carti de munca,in vederea reconstituirii dreptului constitutional de pensie publica? Multumesc pentru timp!