avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. In urma cu 7 ani am divortat la notar de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. In urma cu 7 ani am divortat la notar de sotul meu ...

Buna seara. In urma cu 7 ani am divortat la notar de sotul meu cu care am un copil. Atunci am stabilit o suma de 250 ron ca pensie alimentara. El de 5 ani este stabilit in Anglia si ca sa nu ne mai complicam cu procese am stabilit de comun acord sa imi dea 800 ron pe luna. De 6 luni are un alt copil motiv pentru care a zis ca de acum incolo nu o sa imi trimita decat cei 250 ron conform actului notarial incheiat de noi . Din cate am auzim de la mama lui el castiga undeva la 2500 lire acolo. Cum ar trebuii sa procedez pentru a marii pensia alimentara? Influenteaza cu ceva ca traieste intr o tara non ue la calculul pensiei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de la parinte aflat in uk. sergiur sergiur Buna ziua. Parintii mei sunt divortati de aproximativ 13 ani, eu locuiesc cu mama. Am trecut de pragul de 18 ani si din cate stiu eu, pe perioada ... (vezi toată discuția)
Plecare in anglia ContSters348006 ContSters348006 Buna ziua! Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Sunt divortata din luna februarie 2015. Divortul s-a realizat la notar. In urma ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AnCuTsA AnCuTsA Sunt divortata din 2007 iar atunci la minimul pe economie s-a stabilit pensia alimentara la 98 de lei.Mentionez ca de 2-3 ani imi trimite 250 lei dar el este ... (vezi toată discuția)